Over ons

FRONT404 is een Utrechts kunstenaarsduo dat bestaat uit Thomas voor ’t Hekke (rechts) en Bas van Oerle (links). We maken voornamelijk interactieve installaties, waarmee we door gebruik van directe, laagdrempelige interactie mensen op een verrassende, speelse en persoonlijke manier proberen te bereiken. We geloven dat onverwachte, speelse en vooral leuke ervaringen de beste manier zijn om mensen iets mee te geven en op een andere manier naar de wereld laten kijken. Het meeste van ons werk is gemaakt met als doel de wereld een betere, mooiere en speelsere plek te maken. We maken dan ook vaak interactieve kunstwerken voor organisaties als scholen, kinderziekenhuizen, bejaardenhuizen en goede doelen. Naast vele locaties in Nederland en BelgiĆ« is ons werk onder meer tentoongesteld in New York, Austin, Stockholm, Montreal, Kuwait Stad en Beijing.

We werken vaak aan onze eigen projecten, maar we zijn ook beschikbaar voor werk in opdracht, bijvoorbeeld voor kunst in de zorg, en voor technisch werk voor projecten van andere kunstenaars en creatieven.

Sommige van onze installaties zijn te huur voor festivals, expo’s of andere evenementen. Op het moment zijn de volgende installaties beschikbaar:
Bonfire
Thoughts and Prayers
Sensorgan
Eyestalkers

Neem contact met ons op via info@front404.com of bel ons op +316 1482 3336 voor meer informatie of om een idee voor een project, opdracht of samenwerking te bespreken.